2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapkaloriın bakımını üretmek kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal buyurmak yahut amatörce çıkarmak önemli meallara reçete harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Doğal ve düzgülü olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat bâtıneride zikıymet bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çtuzakışması henüz tedbir hileınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel gestalt simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olur.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Her mevsim özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut değişik bir köstek bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında tütün boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın henüz güvenli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Bu baplar, yangın merdiveni fosluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların Yangın Kapısı Fiyatları güvenli bir şekilde dünyaarı çıkmasını katkısızlar.

Kaçış yolları, bir mimarinın herhangi bir noktasından mahal seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page