5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine bili alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ehven yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın esnasında güvenliğin sağlamlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 takım birlik kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Menteşeler bile aynı şekilde 800 dereceye derece erime noktası olan gestaltda kullanılmalıdır. Yangın sırasında eğilmeyi önlemek sinein kifayetli adetda menteşe kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Yangın Çıkış Kapısı Her binanın sahip başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Yangın kapılarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlandığını öğrenmek kabilinden kök Yangın Kapısı durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak bağırsakörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna rabıtalı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu baplar 360 mertebe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye akla yatkın halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page